La casa dels cantautors i cantautores

CONEIX L'ASSOCIACIÓASSOCIA'T

Agenda de concerts

Event Information:

 • Dc
  09
  Oct
  2019

  Micro Obert Rodautors Barcelona

  21h30Barcelona

  Sala New Fizz. Gratuït.

2 hores

Rodautors

No et pensis que aquest dimecres és com els altres... no. Rodautors marca la diferència: a Rodautors tothom té espai i això fa que cap dimecres sigui igual a l'anterior. Tots som singulars... per això els dimecres de Rodautors a la nostra estimada sala @new_fizz són sempre diferents. SI no coneixes aquesta màgia és que encara no l'has tastat.
.
Vens?
.
-------------------------------
.
NO TE CREAS QUE ESTE MIÉRCOLES ES COMO LOS OTROS... NO. RODAUTORS MARCA LA DIFERENCIA: EN RODAUTORS CABE TODO EL MUNDO , POR ESO NINGÚN MIÉRCOLES ES IGUAL AL ANTERIOR. TODOS SOMOS SINGULARES... POR ESO LOS MIÉRCOLES DE RODAUTORS EN NUESTRA QUERIDA SALA @new_fizz SON SIEMPRE DISTINTOS. SI NO CONOCES ESTA MAGIA ES QUE TODAVÍA NO HAS PROBADO LO QUE ES GOZAR DE LA MÚSICA DE AUTOR.
.
¿VIENES?
.
#rodautors2020 #associaciórodautors #músicarodautors #músicaendirecte #Rodautors #cançódautoria #cançódautor #cançódautora #cantautors #cantautores #rodaambrodautors #meritxellgene #festivalrodautors #cantautors #cançó #cançódautor #cantautores #cantautora #cantautors #Música #music #cataloniamusic @ New Fizz
... MésMenys

Anar a Facebook

L’associació

Rodautors és un projecte impulsat per cantautors i cantautores.

L’associació Rodautors neix i viu per a generar un espai de cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

Formació

Assessorament especialitzat en la indústria musical dins el mercat dels cantautors i cantautores.

Comunicació

Promoció dels projectes musicals i les activitats dels sòci/es de Rodautors.

Activitats

Promoure tot tipus d’esdeveniments per apropar la música dels cantautors i cantautores als seus públics.

Eines de treball

Oferir serveis musicals per cobrir les necessitats dels sòci/es i altres avantatges i descomptes professionals.

Qui som?

Totes i cadascuna de les persones que treballen per poder tirar endavant aquesta associació son voluntaris i no obtenen remuneració econòmica, ho fan amb total voluntat de servei i d’ajudar a fomentar la cultura de la música d’autor/a. Des de Rodautors donem les gràcies per la seva tasca inmillorable.

Coordinació General

Micros Oberts

Xarxes Socials

Imatge, fotografia i disseny

Subvencions, patrocinis i legal

Marea Lila

Nous esdeveniments i suport general

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

info@rodautors.com
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864