La casa de los cantautores y las cantautoras

CONOCE LA ASOCIACIÓNASÓCIATE

Agenda de conciertos

Información del evento:

 • sáb
  14
  Sep
  2019

  Dwayna & the band

  Bossóst

  Poliesportiu
  Gratuït

31 minuts

Rodautors

No et pensis que aquest dimecres és com els altres... no. Rodautors marca la diferència: a Rodautors tothom té espai i això fa que cap dimecres sigui igual a l'anterior. Tots som singulars... per això els dimecres de Rodautors a la nostra estimada sala @new_fizz són sempre diferents. SI no coneixes aquesta màgia és que encara no l'has tastat.
.
Vens?
.
-------------------------------
.
NO TE CREAS QUE ESTE MIÉRCOLES ES COMO LOS OTROS... NO. RODAUTORS MARCA LA DIFERENCIA: EN RODAUTORS CABE TODO EL MUNDO , POR ESO NINGÚN MIÉRCOLES ES IGUAL AL ANTERIOR. TODOS SOMOS SINGULARES... POR ESO LOS MIÉRCOLES DE RODAUTORS EN NUESTRA QUERIDA SALA @new_fizz SON SIEMPRE DISTINTOS. SI NO CONOCES ESTA MAGIA ES QUE TODAVÍA NO HAS PROBADO LO QUE ES GOZAR DE LA MÚSICA DE AUTOR.
.
¿VIENES?
.
#rodautors2020 #associaciórodautors #músicarodautors #músicaendirecte #Rodautors #cançódautoria #cançódautor #cançódautora #cantautors #cantautores #rodaambrodautors #meritxellgene #festivalrodautors #cantautors #cançó #cançódautor #cantautores #cantautora #cantautors #Música #music #cataloniamusic @ New Fizz
... MésMenys

Anar a Facebook

La Asociación

Rodautors es un proyecto impulsado por cantautores y cantautoras.

La asociación Rodautors nace y vive para generar un espacio de cooperación entre cantautores y cantautoras con el objetivo de fortalecer nuestra escena, generar nuevos públicos y tener más oportunidades profesionales dentro del mundo de la música.

Formación

Asesoramiento especializado en la industria musical dentro del mercado de los cantautores y cantautoras.

Comunicación

Promoción de los proyectos musicales y las actividades de los/as socios/as de Rodautors.

Actividades

Promover todo tipo de eventos para acercar la música de los cantautores y cantautoras a su público.

Herramientas de trabajo

Ofrecer servicios musicales para cubrir las necesidades de los/as socios/as y otras ventajas y descuentos profesionales.

Qui som?

Totes i cadascuna de les persones que treballen per poder tirar endavant aquesta associació son voluntaris i no obtenen remuneració econòmica, ho fan amb total voluntat de servei i d’ajudar a fomentar la cultura de la música d’autor/a. Des de Rodautors donem les gràcies per la seva tasca inmillorable.

Coordinació General

Micros Oberts

Xarxes Socials

Imatge, fotografia i disseny

Subvencions, patrocinis i legal

Marea Lila

Nous esdeveniments i suport general

LA ASOCIACIÓN

La asociación Rodautors nace y vive para generar un espacio de cooperación entre cantautores y cantautoras con el objetivo de fortalecer nuestra escena, generar nuevos públicos y tener más oportunidades profesionales dentro del mundo de la música.

CONTÁCTANOS

info@rodautors.com
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864