La casa dels cantautors i cantautores

CONEIX L'ASSOCIACIÓASSOCIA'T

Agenda de concerts

Event Information:

3 dies

Rodautors

Ens fa molta il·lusió comptar aquest any al Festival Rodautors amb la Meritxell Neddermann. La pianista, cantant i compositora que ha viscut a Nova york mentre ha estat estudiant a la prestigiosa Berklee College pujarà al nostre escenari a presentar el seu nou disc que treura al Març. ¡Imperdible!
------------------------------
NOS HACE MUCHA ILUSIÓN CONTAR ESTE AÑO EN EL FESTIVAL RODAUTORS CON @meritxell.neddermann . LA PIANISTA, CANTANTE Y COMPOSITORA QUE HA VIVIDO EN NUEVA YORK MIENTRAS ESTUDIABA EN LA PRESTIGIOSA BERKLEE COLLEGE, SUBIRÁ A NUESTRO ESCENARIO A PRESENTARNOS SU NUEVO DISCO QUE PUBLICARÁ EN MARZO.
.
#festivalrodautors #festival #músicadautor #cançó #músicadautora #cantautor #cantautora #festivalcançodautor #canción #cancionsdeautora #canciondeautor #cantautores cantautoras #músicaacústica #FestivalMúsica #meritxellneddermann #JuditNeddermann #concerts #concert #músicadautor #músicadautoria #músicadautora #cançódautora #cançódautor #cançó #cançócatalana
... MésMenys

Anar a Facebook

L’associació

Rodautors és un projecte impulsat per cantautors i cantautores.

L’associació Rodautors neix i viu per a generar un espai de cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

Formació

Assessorament especialitzat en la indústria musical dins el mercat dels cantautors i cantautores.

Comunicació

Promoció dels projectes musicals i les activitats dels sòci/es de Rodautors.

Activitats

Promoure tot tipus d’esdeveniments per apropar la música dels cantautors i cantautores als seus públics.

Eines de treball

Oferir serveis musicals per cobrir les necessitats dels sòci/es i altres avantatges i descomptes professionals.

Qui som?

Totes i cadascuna de les persones que treballen per poder tirar endavant aquesta associació son voluntaris i no obtenen remuneració econòmica, ho fan amb total voluntat de servei i d’ajudar a fomentar la cultura de la música d’autor/a. Des de Rodautors donem les gràcies per la seva tasca inmillorable.

Coordinació General

Micros Oberts

Xarxes Socials

Imatge, fotografia i disseny

Subvencions, patrocinis i legal

Marea Lila

Nous esdeveniments i suport general

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

info@rodautors.com
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864